Ons team

Bas Disveld | SportBSO Bemmel

Bas Disveld

Pedagogisch Medewerker & Eigenaar

Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. Ik heb CIOS Sporten bewegingscoordinator niveau 4 afgerond en Sportkunde. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel.

Pedagogisch Medewerkers

Carolien

Hoi, ik ben Carolien. In 2020 heb ik mijn mbo-diploma outdoor en recreatie gehaald. Tijdens deze opleiding heb ik veel stage gelopen in outdoor bedrijven waar ik als instructrice werd ingezet bij verschillende activiteiten. Na het behalen van dit diploma wilde ik graag doorstuderen om leraar lichamelijke opvoeding te worden. Vandaar dat ik nu studerend ben aan de ALO.  In mijn ogen is sport een van de belangrijkste en leukste dingen om te doen. Daarom wil ik graag helpen in het breed motorisch ontwikkelen van kinderen, want “jong gedaan is oud geleerd”. Zelf ben ik vaak te vinden met een volleybal in mijn handen want dit is de leukste sport die er bestaat! Daarnaast ben ik niet van suiker en vind ik het heerlijk om lekker buiten bezig te zijn. Maar ook met een creatief middagje maak je me ook ontzettend blij!

Roy Demon | SportBSO Bemmel

Roy

Ik ben Roy, inmiddels alweer voor het vierde schooljaar werkzaam als pedagogisch medewerker op de SportBSO Bemmel. Ik voetbal en keep graag in mijn vrije tijd. In het dorp Haalderen, waar ik opgroeide, was ik 7 seizoenen trainer van HAVO 2. Maar ondertussen woon ik al een tijdje in Bemmel en ben ik hier trainer en scheids bij SC Bemmel! Met recht kan ik zeggen dat dit een tweede thuis is; werken op de BSO, veel voetbal en op z’n tijd gezelligheid is een goeie combinatie en dit hoop ik graag nog lang te kunnen uitstralen in Bemmel!

Sam

Mijn naam is Sam Tai-Tin-Woei, 25 jaar en woonachtig in Arnhem. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik speel squash, padel en loop regelmatig hard. Naast mijn werk bij de SportBSO, werk ik als buurtsportcoach-onderwijs bij Basisschool De Borgwal in Bemmel. Hier verzorg ik naast de lessen bewegingsonderwijs ook de buitensport en lessen creatief. Ik ga met enorm veel plezier naar de SportBSO! Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien in een gezonde en sportieve omgeving, waar een ieder zichzelf kan ontwikkelen en tools krijgt voor een gezond, lang leven. Hopelijk komen we elkaar snel eens tegen!

Fabienne

Hoi hoi, Mijn naam is Fabiënne Hendriks, ik ben 26 jaartjes jong en ik woon inmiddels samen in Bemmel. Ik ben opgegroeid in Mook en heb daar tussen ongeveer 4 jaar in Nijmegen gewoond. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van! Onlangs heb ik na 4,5 jaar afscheid genomen als leidinggevende van SportBSO Renkum, deze beslissing was een zware, maar mijn bedrijf ging voor en ik kwam tijd te kort. Maar, zo druk als ik zelf ook ben, ging ik me in de uurtjes dat ik niets te doen had toch vervelen en al snel kwam ik bij Bas terecht! Ik ga het onderste uit de kan halen om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen een goede, fijne dag hebben gehad op de BSO, ga ik ook met een goed gevoel naar huis. Om daarvoor te zorgen is de individuele, mentale begeleiding aan kinderen belangrijk, maar ook het functioneren in groepsverband speelt daar een grote rol in voor de kids. Ik heb er onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en iedere dag weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Stagiares

Joris

Hallo, mijn naam is Joris Burgers. Ik ben 20 jaar en woonachtig in Bemmel. Ik loop nu al een tijdje rond bij de SportBSO, eerst op vrijwillige basis en sinds dit schooljaar daadwerkelijk als stage. Om een bijdrage te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van een kind, op een sportief en sociaal gebied, is heel motiverend. Ik ga met een lach naar de SportBSO om vervolgens bij de kids ook een lach op het gezicht te krijgen, daar doe je het allemaal voor.

Sem

Mijn naam is Sem Govers en ik ben 18 jaar oud. Ik volg momenteel de opleiding Sport en Bewegen op het ROC Nijmegen en zit in mijn 2e jaar. Hiervoor heb ik 5 jaar Havo gevolgd op het Notre Dame des anges en Obc Bemmel. lk zal een jaar stage lopen bij de SportBSO in Bemmel en daar kijk ik erg naar uit. Daarnaast hou ik heel erg van voetballen en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Robbin

Ik ben Robbin van den Bosch, 18 jaar en woon in Bemmel. Op het Astrum College in Velp volg in de MBO opleiding Sport en Bewegen. In mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool waar ik fitness. Mijn 1e jaarsstage mag ik volgen bij SportBSO Bemmel. Op maandag- en dinsdagmiddag mag ik leuke sportieve activiteiten doen met de kinderen. Ik kom met leuke verhalen thuis en krijg er veel energie van.

Eva

Hoi, ik ben Eva Bakker. 17 jaar en woon in Bemmel. Ik zit op ROC Nijmegen op school, op de afdeling Havo Vavo. Sinds mijn 6e hockey ik bij de hockeyvereniging MHC Bemmel800 en doe het nog steeds met plezier. Ook ben ik trainster bij de turnvereniging Zwieps. Hiervoor volg ik nu een officiële cursus voor trainster. Ik hoop hiermee ook veel dingen te kunnen leren om toe te passen voor bij de SportBSO.

Fleur

Hoi Iedereen, Ik ben Fleur. Ik ben sinds september stagiaire op de woensdag middag en mijn stage periode tot eind januari. Ik studeer op dit moment Sportkunde jaar 2. Vanuit mijn studie ben ik bij de SportBSO gekomen. Zelf zit ik onder turnen en vind ik snowboarden erg leuk om zelf te doen en in les te geven. Ik heb 5 jaar turnles gegeven aan kinderen van leeftijd 4 tot en met 9 jaar en hier ben ik erachter gekomen dat ik erg enthousiast wordt van kinderen en de verschillen per kind. Op de woensdagmiddag is het nu nog een rustige dag, maar ik vind het erg gezellig!

Dennis Kluitman | SportBSO Bemmel

Dennis

Ik ben Dennis Knuiman (23), geboren in Driel en dat is tevens de plaats waar ik nog steeds woon. Ik ben vierdejaars Sportkunde student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben bezig met mijn afstuderen. Tijdens deze opleiding ben ik bezig met pedagogiek en de individuele begeleiding van het kind. Daarnaast ontwikkel ik mij als algemeen ondernemer, dit doormiddel van de ondernemers minor die ik gevolgd en behaald heb. Voordat ik aan deze opleiding was begonnen heb ik mijn niveau 4 CIOS-opleiding afgerond. Wat volledig in het teken stond van het les en begeleiding geven aan alle leeftijden. Mijn drijfveer is dat ik mensen individueel beter wil maken door begeleiding op de voor hen ideale manier. Zelf heb ik ook 2 jaar in de jeugd van Vitesse en NEC gevoetbald en heb ik 5 jaar lang bij de KNVB gezeten, tot ik weer terugkwam bij RKSV Driel. Vanuit daar ben ik het weer hogerop gaan zoeken en voetbal ik momenteel bij OJC Rosmalen in de 3e divisie.

Vrijwilligers

Rob

Mijn naam is Rob Kroes. Ik ben 68 jaar en gepensioneerd en woon sinds 2020 in Bemmel op het Plakse Veld. Ben hier komen wonen om in de buurt van dochter en kleinkinderen te kunnen zijn en de vorige woning te groot was! Ben vooral liefhebber van voetbal ( 40 jaar aan zaalvoetbal gedaan) Bij toeval contact gekregen met Bas Disveld bij de BSO en gevraagd of ik wat voor hem kon doen bij de BSO. Sindsdien ben ik als vrijwilliger op dinsdag en donderdag aan het werk bij SportBSO Bemmel. Voel me thuis en erg gewaardeerd bij het BSO team en de kinderen.

Miranda

Mijn naam is Miranda Disveld, 56 jaar en woonachtig in Lent. Naast dat ik werkzaam ben bij het St Maartenskliniek, ondersteun ik op de SportBSO logistiek waar nodig. Ik vind het super leuk om met de kinderen en praatje te maken en weg te brengen naar een omgeving waar ze lekker actief buiten zijn!

Pedagogisch coach

Lorian Klein Gunnewiek | SportBSO Bemmel

Lorian

Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.