Ons team

Bas Disveld | SportBSO Bemmel

Bas Disveld

“Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel, waar ik nog steeds als trainer actief ben.”

Roy Demon | SportBSO Bemmel

Roy Demon

Pedagogisch medewerker

“Mijn naam is Roy Demon, 30 jaar. Ik woon in Bemmel, maar kom oorspronkelijk uit Haalderen. Daar ben ik sportief betrokken als trainer van het tweede elftal van HAVO en fluit ik regelmatig jeugdwedstrijden. Wat ik bij HAVO kan brengen, zie ik op de SportBSO ook vaak terug; Actief bezig zijn, op een gezonde, gezellige en ontspannende manier!”

WhatsApp Image 2020-10-28 at 15.42.44

Sam Tai-Tin-Woei

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Sam Tai-Tin-Woei, 23 jaar en woonachtig in Driel. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS in Arnhem als buurt, onderwijs en sportmedewerker (BOS), waar ik ook het keuzevak Fitness Health Instructor heb afgerond.

Dankzij mijn laatste stage ben ik sinds dit schooljaar werkzaam bij een basisschool waar ik de lessen bewegingsonderwijs verzorg. Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij Squash & Fitness Centre Arnhem waar ik klanten begeleid, schema’s maak en wekelijks groepslessen verzorg.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik sinds jongs af aan al graag creatief bezig. Sinds een aantal jaar ben ik bezig met het opbouwen van mijn eigen creatieve onderneming. Hierbij houd ik mij bezig met het customizen van sneakers op aanvraag.

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij de SportBSO in Bemmel, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen buiten schooltijd sportief bezig kunnen zijn.
Ik ben enorm gedreven als het gaat om het verzorgen van sportieve activiteiten. Met al mijn kennis, ervaring en enthousiasme probeer ik dit over te brengen op de kinderen.

Hopelijk komen we elkaar snel eens tegen!

Maud Adriaansen

Pedagogisch medewerker

“Ik ben Maud Adriaansen, 20 jaar en woonachtig in Arnhem. Ik combineer op het moment de studie Sportkunde (3e jaar) met de studie Pedagogische Wetenschappen (1e jaar).
Naast deze studies doe ik al 12 jaar fanatiek aan wielrennen. Ik vind het enorm mooi en leuk om het plezier wat ik beleef bij het beoefenen van deze sport over te brengen aan kinderen door het leveren van een mooi sport- en beweegaanbod. Ik heb er zin om samen met de kinderen aan de slag te gaan en op die manier een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling!”

Lorian Klein Gunnewiek | SportBSO Bemmel

Lorian Klein Gunnewiek

Pedagogisch coach

“Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.”