Ons team

Bas Disveld | SportBSO Bemmel

Bas Disveld

“Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik vier jaar geleden, samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Lent, waar ik nog steeds als trainer actief ben.”

Roy Demon | SportBSO Bemmel

Roy Demon

Pedagogisch medewerker

“Mijn naam is Roy Demon, 30 jaar. Ik woon in Bemmel, maar kom oorspronkelijk uit Haalderen. Daar ben ik sportief betrokken als trainer van het tweede elftal van HAVO en fluit ik regelmatig jeugdwedstrijden. Wat ik bij HAVO kan brengen, zie ik op de SportBSO ook vaak terug; Actief bezig zijn, op een gezonde, gezellige en ontspannende manier!”

Dennis Kluitman | SportBSO Bemmel

Dennis Knuiman

Pedagogisch medewerker

“Ik ben Dennis Knuiman en ben 20 jaar. Ik kom uit Driel en dat is tevens de plek waar ik woon. Op dit moment doe ik de opleiding Sportkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als vooropleiding heb ik het CIOS in Arnhem afgerond. Ik heb gekozen voor de SportBSO, omdat de BSO uniek is vanwege de focus op sport, spel en een gezonde leefstijl. Ik ben als voetballer actief en heb ook al veel training gegeven aan kinderen. Zo was ik bijvoorbeeld jeugdtrainer van Vitesse Arnhem.”

WhatsApp Image 2020-10-28 at 15.42.44

Sam Tai-Tin-Woei

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Sam Tai-Tin-Woei, 23 jaar en woonachtig in Driel. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS in Arnhem als buurt, onderwijs en sportmedewerker (BOS), waar ik ook het keuzevak Fitness Health Instructor heb afgerond.

Dankzij mijn laatste stage ben ik sinds dit schooljaar werkzaam bij een basisschool waar ik de lessen bewegingsonderwijs verzorg. Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij Squash & Fitness Centre Arnhem waar ik klanten begeleid, schema’s maak en wekelijks groepslessen verzorg.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik sinds jongs af aan al graag creatief bezig. Sinds een aantal jaar ben ik bezig met het opbouwen van mijn eigen creatieve onderneming. Hierbij houd ik mij bezig met het customizen van sneakers op aanvraag.

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij de SportBSO in Bemmel, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen buiten schooltijd sportief bezig kunnen zijn.
Ik ben enorm gedreven als het gaat om het verzorgen van sportieve activiteiten. Met al mijn kennis, ervaring en enthousiasme probeer ik dit over te brengen op de kinderen.

Hopelijk komen we elkaar snel eens tegen!

Larissa Wattilete | SportBSO Bemmel

Larissa Wattilete

Pedagogisch ondersteuner

“Mijn naam is Larissa Watilete, 25 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben werkzaam als buurtsportcoach in de gemeente Rhenen en ben opgeleid als docent LO. Daarnaast heb ik mijn trainer coach 3 diploma behaald (TC3/UEFA C). Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen op sportgebied en vind het dan ook leuk om bij de SportBSO werkzaam te zijn. Mij zal je voornamelijk in de vakanties zien en daarnaast fungeer ik als achterwacht voor de pedagogisch medewerkers.”

Jacqueline Rensen | SportBSO Bemmel

Jacqueline Rensen

Vrijwilliger

“Mijn naam is Jacqueline Rensen. Ik heb zelf kleinkinderen en weet dus hoe leuk het is om met kinderen te werken. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoer van school naar de BSO toe. Het initiatief van een SportBSO maakte mij direct enthousiast, kinderen moeten lekker in de buitenlucht actief bezig zijn.”

Lorian Klein Gunnewiek | SportBSO Bemmel

Lorian Klein Gunnewiek

Pedagogisch coach

“Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.”