Ons team

Bas Disveld | SportBSO Bemmel

Bas Disveld

Pedagogisch Medewerker & Eigenaar

Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. Ik heb CIOS Sporten bewegingscoordinator niveau 4 afgerond en Sportkunde. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast ben ik als voetbaltrainer werkzaam geweest bij NEC en Sportclub Bemmel van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel.

Pedagogisch Medewerkers

Lynn

Hi, ik ben Lynn Meijer. Jullie zullen of hebben mij vast zien rondlopen op de SportBSO in Bemmel, dus tijd om mijzelf even voor te stellen. Ik ben 22 jaar oud en vorig jaar afgestudeerd als Sportkundige aan de HAN. Zelf hockey ik al jaren hiernaast bij de buren (MHC Bemmel), dus het is hier bij de SportbBSO al redelijk bekend terrein voor mij.

Na 5 jaar actief te zijn geweest als trainster bij GTV Zwieps vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Afgelopen halfjaar heb ik sportles gegeven aan kinderen van 3-17 jaar oud op het zonnige Curacao. Nu ik terug ben mag ik mij aansluiten bij het team van de Sportbso, waar ik ontzettend veel zin in heb! Kinderen met een lach zien en dan ook nog eens in combinatie met bewegen zijn namelijk dingen waar ik zelf een lach van op mijn gezicht krijg. Daar ga ik dan ook zeker voor proberen te zorgen, zodat elk kind met plezier naar ons toe komt! Hopelijk tot snel!!

Roy Demon | SportBSO Bemmel

Roy

Ik ben Roy, inmiddels alweer voor het vierde schooljaar werkzaam als pedagogisch medewerker op de SportBSO Bemmel. Ik voetbal en keep graag in mijn vrije tijd. In het dorp Haalderen, waar ik opgroeide, was ik 7 seizoenen trainer van HAVO 2. Maar ondertussen woon ik al een tijdje in Bemmel en ben ik hier trainer en scheids bij SC Bemmel! Met recht kan ik zeggen dat dit een tweede thuis is; werken op de BSO, veel voetbal en op z’n tijd gezelligheid is een goeie combinatie en dit hoop ik graag nog lang te kunnen uitstralen in Bemmel!

Sam

Mijn naam is Sam Tai-Tin-Woei, 25 jaar en woonachtig in Arnhem. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik speel squash, padel en loop regelmatig hard. Naast mijn werk bij de SportBSO, werk ik als buurtsportcoach-onderwijs bij Basisschool De Borgwal in Bemmel. Hier verzorg ik naast de lessen bewegingsonderwijs ook de buitensport en lessen creatief. Ik ga met enorm veel plezier naar de SportBSO! Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien in een gezonde en sportieve omgeving, waar een ieder zichzelf kan ontwikkelen en tools krijgt voor een gezond, lang leven. Hopelijk komen we elkaar snel eens tegen!

Fabienne (leidinggevende en pedagogisch coach)

Hoi hoi, Mijn naam is Fabiënne Hendriks, ik ben 26 jaartjes jong en ik woon inmiddels samen in Bemmel. Ik ben opgegroeid in Mook en heb daar tussen ongeveer 4 jaar in Nijmegen gewoond. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van! Onlangs heb ik na 4,5 jaar afscheid genomen als leidinggevende van SportBSO Renkum, deze beslissing was een zware, maar mijn bedrijf ging voor en ik kwam tijd te kort. Maar, zo druk als ik zelf ook ben, ging ik me in de uurtjes dat ik niets te doen had toch vervelen en al snel kwam ik bij Bas terecht! Ik ga het onderste uit de kan halen om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen een goede, fijne dag hebben gehad op de BSO, ga ik ook met een goed gevoel naar huis. Om daarvoor te zorgen is de individuele, mentale begeleiding aan kinderen belangrijk, maar ook het functioneren in groepsverband speelt daar een grote rol in voor de kids. Ik heb er onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en iedere dag weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

Stagiares

Robbin

Ik ben Robbin van den Bosch, 18 jaar en woon in Bemmel. Op het Astrum College in Velp volg in de MBO opleiding Sport en Bewegen. In mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool waar ik fitness. Mijn 1e jaarsstage mag ik volgen bij SportBSO Bemmel. Op maandag- en dinsdagmiddag mag ik leuke sportieve activiteiten doen met de kinderen. Ik kom met leuke verhalen thuis en krijg er veel energie van.

Vrijwilligers

Rob

Mijn naam is Rob Kroes. Ik ben 68 jaar en gepensioneerd en woon sinds 2020 in Bemmel op het Plakse Veld. Ben hier komen wonen om in de buurt van dochter en kleinkinderen te kunnen zijn en de vorige woning te groot was! Ben vooral liefhebber van voetbal ( 40 jaar aan zaalvoetbal gedaan) Bij toeval contact gekregen met Bas Disveld bij de BSO en gevraagd of ik wat voor hem kon doen bij de BSO. Sindsdien ben ik als vrijwilliger op dinsdag en donderdag aan het werk bij SportBSO Bemmel. Voel me thuis en erg gewaardeerd bij het BSO team en de kinderen.

Miranda

Mijn naam is Miranda Disveld, 56 jaar en woonachtig in Lent. Naast dat ik werkzaam ben bij het St Maartenskliniek, ondersteun ik op de SportBSO logistiek waar nodig. Ik vind het super leuk om met de kinderen en praatje te maken en weg te brengen naar een omgeving waar ze lekker actief buiten zijn!