Ons team

Bas Disveld | SportBSO Bemmel

Bas Disveld

“Gedreven door mijn passie in sport, streef ik naar een plezierig en uitdagend sport- en beweegaanbod voor kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang, waar ik voornamelijk bezig was met sportactiviteiten voor kinderen. Daarnaast train ik momenteel de JO17-2 van NEC Nijmegen. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij Sportclub Bemmel als voetbaltrainer van diverse teams (O9 t/m O19). Ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom heb ik vier jaar geleden, samen met twee anderen, het heldenvoetbal opgericht bij Sportclub Bemmel, waar ik nog steeds als trainer actief ben.”

Roy Demon | SportBSO Bemmel

Roy Demon

Pedagogisch medewerker

“Mijn naam is Roy Demon, 30 jaar. Ik woon in Bemmel, maar kom oorspronkelijk uit Haalderen. Daar ben ik sportief betrokken als trainer van het tweede elftal van HAVO en fluit ik regelmatig jeugdwedstrijden. Wat ik bij HAVO kan brengen, zie ik op de SportBSO ook vaak terug; Actief bezig zijn, op een gezonde, gezellige en ontspannende manier!”

Larissa Wattilete | SportBSO Bemmel

Larissa Wattilete

Pedagogisch ondersteuner

“Mijn naam is Larissa Watilete, 25 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben werkzaam als buurtsportcoach in de gemeente Rhenen en ben opgeleid als docent LO. Daarnaast heb ik mijn trainer coach 3 diploma behaald (TC3/UEFA C). Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen op sportgebied en vind het dan ook leuk om bij de SportBSO werkzaam te zijn. Mij zal je voornamelijk in de vakanties zien en daarnaast fungeer ik als achterwacht voor de pedagogisch medewerkers.”

Jacqueline Rensen | SportBSO Bemmel

Jacqueline Rensen

Vrijwilliger

“Mijn naam is Jacqueline Rensen. Ik heb zelf kleinkinderen en weet dus hoe leuk het is om met kinderen te werken. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoer van school naar de BSO toe. Het initiatief van een SportBSO maakte mij direct enthousiast, kinderen moeten lekker in de buitenlucht actief bezig zijn.”

Dennis Kluitman | SportBSO Bemmel

Dennis Knuiman

Stagiair

“Ik ben Dennis Knuiman en ben 20 jaar. Ik kom uit Driel en dat is tevens de plek waar ik woon. Op dit moment doe ik de opleiding Sportkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als vooropleiding heb ik het CIOS in Arnhem afgerond. Ik heb gekozen voor de SportBSO, omdat de BSO uniek is vanwege de focus op sport, spel en een gezonde leefstijl. Ik ben als voetballer actief en heb ook al veel training gegeven aan kinderen. Zo was ik bijvoorbeeld jeugdtrainer van Vitesse Arnhem.”

Lorian Klein Gunnewiek | SportBSO Bemmel

Lorian Klein Gunnewiek

Pedagogisch coach

“Mijn naam is Lorian en ben woonachtig in Nijmegen. Op dit moment ben ik naast mijn huidige werkzaamheden gevraagd om als pedagogisch coach aan de slag te gaan bij de SportBSO. Een mooie uitdaging om een jong bedrijf te helpen ontwikkelen! Ik zal voornamelijk ingezet worden om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Daarnaast ben ook maandelijks op de groep te vinden.”